ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

·         Παραλαβή από το κατάστημά μας 
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.
·         Αποστολή για παραγγελίες εντός Αθηνών

Αποστολή εντός Αθηνών δωρεάν για αγορές άνω των 100,00 ευρώ
Αποστολή εντός Ελλάδος και υπόλοιπο νομού Αττικής δωρεάν για αγορές άνω των 100,00 ευρώ, έως το πρακτορείο του νομού παραλαβής.

ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.

·         Παράδοση σε τοπικό πρακτορείο για περιοχές υπολοίπου Αττικής και εκτός Αττικής 

Αποστολή εντός Ελλάδος για αγορές έως 100,00 ευρώ, χρέωση 3,00 ανά τεμάχιο μέσω πρακτορείου μεταφορών

 

 
·         Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών Courier 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή των προϊόντων να γίνει στον χώρο σας με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) είναι αναγκαίο να προηγηθεί. Το κόστος αποστολής μέσω courier και για αποστολές βάρους έως 3 kg είναι 6,25 ευρώ
Το κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται +2,00 ευρώ.
Δεν χρεώνουμε έξοδα αντικαταβολής.
συνεννόηση για το κόστος των μεταφορικών.
Εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 97.09.439 σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραγγελίας σας.
I.            Σε περίπτωση που τα προϊόντα τα οποία επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας.   Θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας.
II.            Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα κάποια συγκεκριμένη ώρα,  θα πρέπει να μας ενημερώσετε πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας.   Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να προσδιορίσει την ώρα παράδοσης μόνο στην περίπτωση που η παράδοση γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα και με δεδομένο ότι το χρονικό περιθώριο της παράδοσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των δύο ωρών.
  Στις περιπτώσεις παράδοσης προϊόντων μεγάλου όγκου (παλέτες πλακιδίων, μπάνια, έπιπλα μπάνιου κλπ) τα προϊόντα μεταφέρονται έως την είσοδο (ισόγειο) της διεύθυνσης που θα μας υποδείξετε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση του στις ακόλουθες περιπτώσεις:
(α) σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες από λάθος μας σας έχει σταλεί άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε.
(β) σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες το προϊόν παρουσιάζει αισθητικό ή κατασκευαστικό ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.
(γ) στις περιπτώσεις που επιθυμείτε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο
Στις περιπτώσεις (α) και (β), αφού παραλάβουμε και επιθεωρήσουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, σας αποστέλλουμε το συντομότερο δυνατόν το σωστό προϊόν, αναλαμβάνοντας κάθε κόστος μεταφοράς, επιστροφής του παλιού και αποστολής του νέου προϊόντος.
Στην περίπτωση (γ) έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αλλαγή του προϊόντος με διαφορετικό προϊόν ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ,αναλαμβάνοντας εσείς το μεταφορικό κόστος επιστροφής του, καθώς και το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος. Αν δεν επιθυμείτε την αλλαγή του με άλλο προϊόν και επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων σας, θα σας παρακρατηθεί το μεταφορικό κόστος αποστολής και επιστροφής του προϊόντος. Επιστροφές δεν πραγματοποιούνται σε καταργημένα προϊόντα.
Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι πλήρες, η συσκευασία του να είναι αυτή με την οποία αγοράστηκε και να είναι και αυτή σε άριστη κατάσταση. Πιθανή συμπλήρωση εξαρτημάτων – ανασυσκευασία βαρύνει τον αγοραστή.
Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί ελλιπές ή κατεστραμμένο, η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να δεχθεί την επιστροφή και να ζητήσει αποζημίωση το ύψος της οποίας το ποσό της οποίας καθορίζεται από την κατάσταση του προϊόντος και της συσκευασίας του.
Τέλος, το προϊόν προς αντικατάσταση πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν κατά την αγορά του (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής).
Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με τον Υπεύθυνο Πωλητή e-shop της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 210 97.09.439
Back to Top